Curs – 8 sesiuni

Cele 15 Legi ale Dezvoltării Personale!

Afacerea ta ar putea fi așa cum îți dorești, dacă și tu ai fi așa cum îți dorești.

Facilitator

Ce se va întâmpla la acest curs?

Durata de desfășurare este de 8 săptămâni cu o sesiune săptămânală de maxim 90 minute  în care vom studia 15 legi ale lui John C. Maxwell, modul în care funcționează și cum le poți aplica tu în afacerea și viața ta.

Dacă mă cunoști știi că sesiunile sunt diferite, nu îmi voi duce atenția către conținut ci către tine, nu este un training obișnuit ci unul personalizat după nevoile tale din acel moment.

În această perioadă majoritatea suntem afectați în business, ne-au scăzut vânzările, avem oameni în șomaj sau am fost obligați să închidem porțile. Căutăm soluții și posibil să nu fim siguri de ele.

Am să va spun cazul unui client: a fost obligat să închidă, veniturile au devenit zero, nu avea nici un alt venit și în acel moment m-am gândit ce pot face eu pentru această persoană? Primul lucru pe care l-am făcut au fost sedințe de coaching ca să se poată dezvolta, să își descopere singur ce are de făcut și să își ia gândul de la situația nebună.

Da, s-au întâmplat lucruri frumoase, de la venitul zero fără nici o speranță am găsit împreună soluții ca să supraviețuiască în această perioadă și mai mult decât atât își începe activitatea cu două persoane noi. Totul a fost posibil doar prin descoperirea acelui potențial neexplorat, acea sursă care l-a făcut să se reinventeze.

Astfel că te invit pe tine să te descoperi, să înțelegi modul în care te poți dezvolta și aplica ce înveți pentru a-ți duce afacerea la un alt nivel.

Curs online – timp de 8 săptămâni – 1 sesiune pe săptămână (60-90 min.)

Înscrie-te pe lista de așteptare!

1. Legea Intenției

Dezvoltarea nu apare pur şi simplu de la sine.

2. Legea Oglinzii

Trebuie să vedeţi valoarea în voi înşivă ca să vă conferiţi valoare.

3. Legea conștientizării

Ca să vă dezvoltaţi, trebuie să vă cunoaşteţi.

4. Legea consecvenței

Motivaţia vă face să mergeţi mai departe – disciplina vă ajută să vă dezvoltaţi.

5. Legea mediului corespunzător

Dezvoltarea personală prosperă într-un mediu propice.

+ Alte 10 legi esențiale

Disponibilitatea de a învăţa înseamnă să ai o atitudine şi un comportament care să te ajute să înveţi permanent câte ceva şi să te dezvolţi pe plan personal întreaga viaţă. Investeşte în tine!

Preț – 440 lei

*55 lei/sesiune

Vei primi mai multe informații, împreună cu link-ul de plată după ce te vei înscrie.

Înscrie-te aici

Copyright © MHD Consulting

Înscrie-te la Newsletter

Abonează-te pentru a fi la curent cu toate noutățile și activitățile noastre!

Promitem că nu îți vom face spam.

You have Successfully Subscribed!

Acest website foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Continuarea navigării acestui website presupune acceptarea automată a acestor termeni!
Am înțeles.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/mhdconsult/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279