Despre Noi

 

 

Deși venim din zone de activități diferite, ne-a fost ușor să ne unim printr-o serie de acțiuni bine coordonate de Univers. Am găsit toate motivele să credem că nu este un lucru întâmplător faptul că am construit această echipă echilibrată, unită și care se completează în tot ceea ce face.

Nevoia de a rezolva toate problemele clienților noștri ne-a făcut să creăm o echipă largă de profesioniști. Fiecare membru al echipei este recunoscut în domeniul în care activează -având o experiență de minim 15 ani și împreună lucrăm într-o sinergie născută din experiență și maleabilitate, sinergie greu de atins în încercarea de-a forța lucrurile într-o direcție sau alta.

Echipa noastră are experiență vastă în domeniile în care activează și ne perfecționăm continuu. Aceasta ne ajută să rămânem la curent cu noile tendințe și să nu scăpăm niciodată din mână, evoluția și noul.

Echipa

Ilina-Adriana Sîrbu

Ilina-Adriana Sîrbu

Manager Dezvoltare

“Ceea ce ești, este darul lui Dumnezeu pentru tine. Ceea ce faci tu cu tine însuți, este darul tău pentru Dumnezeu.”

Nicolae Căluțiu

Nicolae Căluțiu

Manager Proiect

“Am creat relații personale cu clienții noștri, înaintea celor de afaceri.”

Tudor Ispas

Tudor Ispas

Urbanist și Arhitect cu drept de semnătură

Lucica Coman

Economist și Expert Contabil

Andreea Petcu

Economist și Expert Achiziții Publice

Business Consultant și Coach, de peste 20 de ani trăiesc continuu în sfera de business. Absolventă a Facultății de Chimie Industrială din cadrul Universității Tehnice “Gh. Asachi” din Iași, specializată în Management la ITAcademy by LINK group, Formator acreditat de Ministerul Educației Național, Membru certificat John Maxwell Team Romania, certificată Train The Trainer de Soft Learning, certificată în Comunicare în limba oficială de Ministerul Educației Națională și în Comunicare organizațională de RSC Consulting și absolventă NLP Revolution.

Sunt pasionată de ceea ce fac, iar în momentul de față reușesc să dezvolt firme și oameni, doar pentru că am înțeles cum m-a ajutat dezvoltarea mea personală.

Trebuie să recunosc, am învățat foarte multe din perioadele grele prin care am trecut ca antreprenor. Toate acestea au fost doar pentru ca să învăț și să-ți dau ție mai departe.

Iubesc interacțiunea cu oamenii, caut să învăț și mă descopăr tot timpul, de aceea vreau să ofer oamenilor ca tine, tot ceea ce știu. Experiența, modul în care am acționat de-a lungul timpului m-au ajutat să am rezultatele actuale.

Inginer mecanic, Manager de proiect, Tehnician construcții civile și industriale și Tehnician instalații în construcții.

Activitate susținută în domeniul finanțărilor din fonduri europene, încă din perioada de preaderare a României la Uniunea Europeană. Cunosc modul de abordare al tuturor structurilor care se ocupă de gestionarea fondurilor europene la nivel național și European.

În niciun moment, nu am lăsat deoparte creionul și compasul și nu am neglijat prima pasiune, mai exact proiectarea tehnică. Am o experiență de peste 25 de ani în inginerie mecanică, m-am specializat continuu datorită activităților multiple (construcții, instalații, management de proiect) ce se derulează în cadrul unui proiect.

Membru al Ordinului Arhitecților din România și Registrului Urbaniștilor din România.

Copyright © MHD Consulting

Înscrie-te la Newsletter

Abonează-te pentru a fi la curent cu toate noutățile și activitățile noastre!

Promitem că nu îți vom face spam.

You have Successfully Subscribed!

Acest website foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Continuarea navigării acestui website presupune acceptarea automată a acestor termeni!
Am înțeles.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/mhdconsult/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279