Curs – 6 sesiuni

Pune-ți visul la încercare!

Transformă-ți visul într-o imagine clară a direcţiei spre care te îndrepţi în viaţă.

Facilitator

CE SE VA ÎNTÂMPLA LA ACEST CURS?

În cadrul acestui curs te voi ajuta să-ți transformi visul dintr-o noțiune vagă a unui scenariu ideal, într-o imagine clară a direcției în care te îndrepți în viață. Cursul este creat pentru a servi ca instrument în analizarea șanselor de a-ți realiza idealul, iar la sfârșitul acestuia vei avea un plan clar de acțiune!

Cursul se adresează tuturor celor care au un vis, o pasiune cărora vor să-și dedice restul vieții, sunt nesiguri dacă să pornească la drum și nu au un plan de acțiune bine pus la punct.

Scopul meu este de a-ți încuraja dezvoltarea personală și de a aduce împreună oameni cu experiențe diferite, într-un mediu nou și interactiv.

Vom discuta pe baza a 10 întrebări pe care trebuie să ți le adresezi în ceea ce privește visul tău.

Curs online – timp de 6 săptămâni – 1 sesiune pe săptămână (60-90 min.)

Înscrie-te pe lista de așteptare!

1. Visul meu chiar este al meu?

Mulţi oameni urmează visuri pe care nu le-au generat ei înşişi. Ei îşi structurează vieţile pentru a îndeplini aşteptările celorlalţi în loc să-şi construiască carierele în jurul pasiunii care arde în interiorul lor. Oamenii care permit altora să le definească visurile rar realizează ceva semnificativ. Lipsindu-le un simţ autentic al proprietăţii, ei renunţă cu uşurinţă atunci când apar provocările.

2. Îmi văd visul clar?
Un vis clar şi convingător dă direcţie şi sens vieţii, dar adesea oamenii permit visurilor lor să rămână vagi şi neformate. Cu cât oamenii sunt mai specifici în legătură cu visurile lor, cu atât înţeleg mai clar de ce realizarea lor este atât de importantă pentru ei. Clarificarea viziunii dezvăluie simţul scopului unei persoane. Aducerea unui vis în centrul atenţiei necesită efort, dar, în cele din urmă, doar aceia care îşi văd visul pot să se folosească de el.
3. Depind de factori care sunt sub controlul meu pentru a-mi realiza visul?

Visurile, prin definiţie, nu-şi au originea în realitate. Mai degrabă, ele sunt create în imaginaţie prin speranţe şi dorinţe. Totuşi, trebuie să existe ceva dovezi că realizarea visului este posibilă. Cu cât visul vostru este mai nerealist, cu atât mai mult veţi fi tentaţi să vă bazaţi pe noroc pentru a-l transforma în realitate. Dacă vă preocupaţi de lucruri pe care le puteţi controla, vă împuterniciţi să reuşiţi şi reduceţi rolul pe care norocul îl joacă în determinarea viitorului vostru.

4. Visul meu mă obligă să-l urmez?

Fără pasiune este posibil să rămâneţi fără energie înainte să vă atingeţi visul. Pasiunea vă dă energia să treceţi de adversitate. Pasiunea produce, de asemena, şi iniţiativă, îndemnîndu-vă să ieşiţi din zona voastră de confort. În cele din urmă, pasiunea alimentează distracţia. Oamenii cărora le place munca lor au şanse mult mai bune să-şi atingă visurile decât cei care sunt indiferenţi.

5. Am o strategie pentru a-mi realiza visul?

Mulţi oameni trăiesc fără o legătură între unde sunt şi unde vor să meargă. Ei au un vis, dar nu au nici o idee despre cum vor realiza visul. Strategia reprezintă un pod peste acest gol prin faptul că identifică oamenii cheie, abilităţile şi resursele necesare pentru a da naştere unui vis. Prin transpunerea unei călătorii lungi în paşi mai mici şi prin crearea unor marcaje ale milelor pentru a înregistra progresul, strategia inspiră acţiune.

+ Alte 5 capitole esențiale

Disponibilitatea de a învăţa înseamnă să ai o atitudine şi un comportament care să te ajute să înveţi permanent câte ceva şi să te dezvolţi pe plan personal întreaga viaţă. Investeşte în tine!

Preț – 330 lei

*55 lei/sesiune

Vei primi mai multe informații, împreună cu link-ul de plată după ce te vei înscrie.

What is The Process Like?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam varius purus nec lobortis vulputate. Suspendisse sit amet feugiat purus. Integer gravida, ex vel hendrerit sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam varius purus nec lobortis vulputate. Suspendisse sit amet feugia

Înscrie-te aici

Copyright © MHD Consulting

Înscrie-te la Newsletter

Abonează-te pentru a fi la curent cu toate noutățile și activitățile noastre!

Promitem că nu îți vom face spam.

You have Successfully Subscribed!

Acest website foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Continuarea navigării acestui website presupune acceptarea automată a acestor termeni!
Am înțeles.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/mhdconsult/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279