Eveniment online

Oportunități de finanțare

Află în fiecare lună, de la consultanții noștri, ce oportunități ai
pentru a-ți finanța afacerea

Prezentatori

– Ilina Sîrbu –

“Tu poți, așa că fă-ți propria firmă.” În urma acestor cuvinte, în anul 2002 am început să-mi construiesc propria companie. Dar crezi că știam în ce mă bag? Nu, era doar un vis frumos transformat ulterior într-un mic “coșmar” în care, mica mea mașină în rate s-a transformat în casă și masă. A fost extrem de greu deoarece am intrat într-o zonă nouă, necunoscută, a antreprenoriatului. Trebuie să recunosc, am învățat foarte multe din perioadele grele prin care am trecut ca antreprenor, ca să ajung unde sunt acum. Totul a fost ca să învăț și să-ți dau ție mai departe.”

Nicolae căluțiu –

“Am început să-mi construiesc propria afacere în anul 2003, după ce mai bine de 7 ani am activat în mai multe companii pe diverse poziții de conducere, culminând cu cea de administrator. Cu toată experiența mea anterioară, pot spune că nu mi-a fost deloc ușor, am parcurs un drum lung și greu, mai ales pentru faptul că am fost nevoit să învăț din propriile greșeli.”

Pentru o dezvoltare armonioasă a mediului de afaceri și a comunității, am decis sa organizăm un webinar recurent, în ziua de 15 a fiecărei luni, la orele 18:00.

Astfel, îți oferim oportunitatea de informare cu privire la măsurile și liniile de finanțare disponibile pentru afacerea ta.

Programele de finanțare despre care vom discuta sunt disponibile pentru IMM-uri, ONG-uri, dar și domeniile sănătății, educației și administrației publice.

În cadrul acestui webinar, vom aduce invitați din toate domeniile de activitate, care să aducă o expertiză suplimentară și informații proaspete din diferite domenii de interes.

Webinarul se va desfășura online, pe platforma Zoom. 

Pentru mai multe detalii

0744 378 549 – Nicolae Căluțiu

Înscrie-te aici

Copyright © MHD Consulting

Înscrie-te la Newsletter

Abonează-te pentru a fi la curent cu toate noutățile și activitățile noastre!

Promitem că nu îți vom face spam.

You have Successfully Subscribed!

Acest website foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Continuarea navigării acestui website presupune acceptarea automată a acestor termeni!
Am înțeles.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/mhdconsult/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279