Curs amplu de antreprenoriat

Reinventează-te ca Antreprenor

Învață tainele antreprenoriatului de la trainerii noștri experimentați!

FacilitatorI

– Ilina Sîrbu –

“Tu poți, așa că fă-ți propria firmă.” În urma acestor cuvinte, în anul 2002 am început să-mi construiesc propria companie. Dar crezi că știam în ce mă bag? Nu, era doar un vis frumos transformat ulterior într-un mic “coșmar” în care, mica mea mașină în rate s-a transformat în casă și masă. A fost extrem de greu deoarece am intrat într-o zonă nouă, necunoscută, a antreprenoriatului. Trebuie să recunosc, am învățat foarte multe din perioadele grele prin care am trecut ca antreprenor, ca să ajung unde sunt acum. Totul a fost ca să învăț și să-ți dau ție mai departe.”

Nicolae căluțiu –

“Am început să-mi construiesc propria afacere în anul 2003, după ce mai bine de 7 ani am activat în mai multe companii pe diverse poziții de conducere, culminând cu cea de administrator. Cu toată experiența mea anterioară, pot spune că nu mi-a fost deloc ușor, am parcurs un drum lung și greu, mai ales pentru faptul că am fost nevoit să învăț din propriile greșeli.”

CUM POȚI SĂ-I DAI SIGURANȚĂ AFACERII TALE

Modul cel mai bun de-a te simiți în siguranță este acela de a-ți cunoaște cât mai mult afacerea, atât în interior cât și în exterior. Siguranța afacerii tale este data de cunoașterea a cât mai multor riscuri posibile de întâmpinat. Acestea fiind cunoscute și având pregătite măsuri de contracarare, le poți transforma ușor în oportunități. Siguranța o dobândești prin cunoaștere, acumulare de informații/cunoștințe, respectiv modul în care știi să-ți pui în valoarea cunoștințele și cum să gestionezi informația. Siguranța afacerii tale o vei dobândi atunci când vei avea cât mai multe cunoștințe despre domeniul tău, despre piață în care îți desfășori activitatea și despre modul în care îți funcționează afacerea.
Atunci când deții informații și știi să le utilizezi eficient, doar atunci ești în siguranță.
Noi, exact cu aceasta ne ocupăm! Cursul pe care ți l-am pregătit te va ajuta să dobândești cunoștințe/informații legate de afacerea ta, te va învăța să folosești informația în cel mai util mod pentru a-ți da siguranță.

Ne-am dat seama că există mulți antreprenori la început de drum, asemeni nouă, care și-ar dori “să poată învăța din greșelile altora”, care să nu experimenteze pe propria piele “greutățile” ce pot interveni în conducerea unei afaceri și care sunt dispuși să învețe de la alții.
“Totul a fost ca să învăț și să-ți dau ție mai departe”, acesta este motivul pentru care s-a născut cursul, “Reinventează-te ca Antreprenor”.

Ce se va întâmpla la acest curs?

Se vor prezenta principiile antreprenoriatului și vom învăța să analizăm amplu, toate domeniile unei afaceri.

  1. Analiză juridică
  2. Analiză economică
  3. Planul de afaceri
  4. Analiză tehnică
  5. Personalul
  6. Cheltuieli fixe și variabile
  7. Analiză concurență
  8. Analiză prezență online
  9. Crearea website-ului
  10. Obiective propuse – ale afacerii

Principalele beneficii

Beneficiezi de informații complete pentru afacerea ta
Punem în discuție toate departamentele existente în afacere, astfel încât tu să cunoști legăturile dintre ele și modul de lucru al lor.
Toate acestea pentru ca TU să ai o viziune clară și completă asupra afacerii tale.

Beneficiezi de cunoștințe cu privire la forma legală a funcționării afacerii tale
Discutăm despre modul procedural de derulare a activităților în afacerea ta, în condiții de legalitate.
Tu vei știi tot ce ține de partea juridică a afacerii tale, plecând de la înființare și toate acțiunile ce au decurs din aceasta.

Beneficiezi de informații economice ce te vor ajuta să-ți crești afacerea
Vei învăța să citești bilanțul contabil și te vei familiariza cu termenii economici, astfel încât să poți interveni exact în “miezul problemei”, economia afacerii.
Ai o evaluare corectă a nivelului afacerii tale, știi care sunt măsurile ce trebuiesc luate în condiții economice mai puțin favorabile. Poți să-ți faci calcule de cost!

Beneficiezi de informații cu privire la planul de afaceri
Punem în discuție forma, modul, capitolele și subcapitolele obligatorii într-un plan de afaceri.
Informațiile pe care le vei acumula te pot ajuta oricând să-ți dezvolți afacerea. Orice investiție ce solicită finanțare este condiționată de existența unui plan de afaceri.

Beneficiezi de informații valoroase cu privire la partea tehnică a afacerii tale
Punem în discuție partea tehnică a afacerii. Tratăm cu mare atenție acest domeniu, considerându-l cel mai important în orice tip de afacere.
Informațiile pe care le vei dobândi te vor ajuta să faci diferența în piață, te vor ține ancorat la tot ce înseamnă inovare. Înveți să poți face diferența.

Beneficiezi de cunoștințe cu privire la personalul angajat în afacerea ta
Punem în discuție raporturile de munca dintre angajați și companie, stabilim cadrul legal al raporturilor de muncă derulate între angajat și angajator.
Informațiile pe care le vei dobândi te vor situa într-o zonă de siguranță, cu privire la posibilele conflicte de muncă, la sănătatea și securitatea în muncă a angajaților.

Beneficiezi de cunoștințe cu privire la toate tipurile de cheltuieli și modul de gestionare al acestora
Punem în discuție toate tipurile de cheltuieli dintr-o afacere. Le stabilim încadrarea și modul în care acestea pot fi controlate.
Informațiile pe care le vei dobândi te vor ajuta sa faci diferența între cheltuială și cost. Vei putea ține sub control nivelul cheltuielilor, astfel încât să-ți mărești marja de profit.

Beneficiezi de cunoștințe cu privire la modul de abordare al concurenței
Punem în discuție modalitatea de analiză a concurenței, avantajele și dezavantajele concurențiale.
Informațiile pe care le vei dobândi te vor ajuta să poți face diferența între tine și concurență. La final o să vezi în concurență un mod de-a te stimula să fii prezent activ în piață din care faci parte.

Beneficiezi de cunoștințe cu privire la modul în care afacerea ta este prezentă în on-line
Punem în discuție modul în care te prezinți în zona virtuală și modul specific de prezentare al fiecărei afacerii.
Informațiile pe care le vei dobândi te vor ajuta să-ți definești identitatea vizuală pe specificul afacerii tale, toate astea pentru ca tu să-ți crești vânzările.

Beneficiezi de cunoștințe cu privire la modul în care îți stabilești obiectivele
Punem în discuție toate categoriile de obiective ale unei afaceri.
Informațiile pe care le vei dobândi te vor ajuta să-ți stabilești clar obiectivele cât și modul de îndeplinire al acestora.

Ce SPun clienții noștri 

“Cum am ales sa lucrez cu voi? Am simțit o chimie între noi încă de la prima conversație. Eram în căutarea unei firme de consultanta, deși nu știam exact ce înseamnă sau la ce să mă aștept. Am contactat mai multe firme, dar niciuna nu mi-a vorbit cu calmul și cu răbdarea cu care mi-ai vorbit tu. Așa că instant, după ce am oprit apelul, am zis ca oricât ar costa și oricare ar fi condițiile, eu trebuie să lucrez cu tine 😂. Zis și făcut, desigur, de-asta suntem aici.
Ce a însemnat colaborarea până acum? Multă, foarte multă informație utilă și o completare între tine și Nicu, care mă ajută tare mult. În sensul că simt că ești de acord cu mine și cu visele mele, mă susțineți, dar și partea de raportare și analiza cifrelor și pe care o aveam și eu înainte (pe care ulterior se pare că am neglijat-o puțin și mă chinui să o recapăt). Înseamnă mult pentru mine susținerea, exemplul vostru și dăruirea voastră pentru ca totul să iasă foarte bine și să ajungem sus. E foarte important că ați avut încrederea să lucrați cu mine, deși multe firme m-au respins tocmai pentru că suntem o firmă mică și probabil nu vedeau nici un potențial în noi.
Așadar, pentru mine este foarte important să colaborăm, am o grămadă de lucruri și de informații de învățat de la voi și simt că mă motivați să merg mai departe și să cred în visele mele (chiar dacă uneori îmi este mai dificil).
În concluzie, nota 100/10 pentru tot!”

Ana Iordan – Fondator și CEO Nails Distribution

“O echipă excepțională, cu vaste cunoștințe în domeniu, sigură pe sine și cel mai important, cu plăcerea de a da mai departe aceste informații. În cadrul cursului am dobândit cunoștințe noi și le-am aprofundat pe cele deja cunoscute. Cursul a fost bine structurat, strict pe nevoia de bază a afacerii, indiferent de tipul acesteia. Important, cursul nu este încărcat și nu este obositor. Mi-a plăcut ca am obținut mai mult decât m-am așteptat, am fost plăcut surprinsă. Mă întorc acasă cu energia de-a începe o afacere și cu speranțe mari de reușită în afaceri. Cu siguranța voi mai alege MHD Consulting RO.”

Melinda Szakacs – Economist

“MHD m-a ajutat să transform cunoștințele mele teoretice despre afaceri în pași acționabili care pot construi cu adevărat o afacere. Recomand cu tărie MHD Consulting. Această echipă oferă o metodologie și o abordare care vă vor accelera afacerea, creșterea personală, profitabilitatea și chiar fericirea. Dacă doriți un avantaj competitiv, un aliat de încredere și un mod mai sănătos de a vă experimenta viața, atunci nu mai căutați.”

Dan Croitor – Director General, DC Farm Systems

“Dorind de mult timp să îmi deschid o mică afacere, dar realizând că nu am toate cunoștințele necesare am apelat la echipa MHD Consulting, care m-a ajutat sa înțeleg mult mai multe despre ceea ce inseamnă o societate “de la A la Z”. Pot spune că am înțeles și am învățat mult mai multe decât în 5 ani, într-o facultate de specialitate în domeniul afacerilor.”

Iancu Bunea – Antreprenor

Am ales să particip la cursul vostru pentru că în paginile de prezentare ale MHD Consulting am găsit o mulțime de informații bine structurate, amănunțite și care cuprind aspecte importante din viața oricărui business.
Cele 10 capitole în care este structurat cursul reprezintă punctul de plecare obligatoriu pentru oricine își dorește sa pornească o afacere și să aibă în orice moment instrumente pe care să le folosească în așa fel încât sa aibă control asupra proceselor de la el din firmă.
Punând în aplicare tot ce învață la curs va putea gestiona orice moment de criza punând degetul exact acolo unde sunt lucruri de îndreptat și bineînțeles va avea și un mod de-a acționa pentru a reconsidera procesele acolo unde este nevoie.
Cursul este interesant și atrăgător și din punct de vedere al bonusurilor, poți participa și cu un membru al familiei.
Cireașa de pe tort este analiza personalizată a firmelor cursanților, făcută chiar în timpul cursului ceea ce este ca și cum ai adăuga unui motor de 100 cp încă 150 cp.
Activez în zona serviciilor din 2015, sunt certificat ca practitioner coach, atunci când mi-am început business-ul nu am beneficiat de asemenea curs, nu erau în piață…și da eu cel de acum pot aprecia la adevărata valoare utilitatea lui.
Ca o persoană care este și în interiorul proceselor de dezvoltare personală pot sa apreciez toată informația și ajutorul oferite de voi ca un catalizator de creștere.
Iar prețul, față de informațiile oferite chiar este unul foarte mic…nu glumesc, cunosc prețurile din această piața.
Ca și concluzie, un singur cuvânt: Felicitări!
Doamne ajuta!

Dorian Stanciu – Antreprenor

Vei primi mai multe informații după ce te vei înscrie.

SESIUNI CURS PLĂTIT [ONLINE]

Cursul se va desfășura începând cu 04 Aprilie, în câte 2 ședințe pe săptămâna: luni și miercuri de la ora 18:00, pe parcursul a 5 săptămâni.
Se vor putea face ajustări privitoare la orar, conform disponibilităților grupei formate și a trainerilor. Cursul se va organiza cu minim 5 participanți.

Pentru mai multe detalii

0744 378 549 – Nicolae Căluțiu

Preț PROMO al CURSULUI.

1500 de lei

1000 de lei

Beneficiile tale:

*reducere de 50% pentru cupluri;
*reducere de 50% pentru elevi și studenți; 
*reducere de 10% pentru clienți existenți;
*analiză personalizată pe orice departament din firmă proprie;
*sesiune de consultanță în afaceri de 30 minute;

Vino cu un prieten și beneficiezi de o reducere suplimentară!

Înscrie-te aici

Copyright © MHD Consulting

Înscrie-te la Newsletter

Abonează-te pentru a fi la curent cu toate noutățile și activitățile noastre!

Promitem că nu îți vom face spam.

You have Successfully Subscribed!

Acest website foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Continuarea navigării acestui website presupune acceptarea automată a acestor termeni!
Am înțeles.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/mhdconsult/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279