Te-ai gândit vreodată că succesul și o viață liniștită nu înseamnă doar muncă la nesfârșit, ci și câteva discuții lejere cu un specialist? Uneori este greu să faci totul pe cont propriu, ți-ai pus vreodată problema de a avea o “mână dreaptă” la care sa apelezi?Înțelegerea situațiilor și sfaturile unui specialist în coaching sunt cheia spre succes, deoarece uneori ai putea avea nevoie de ajutor în luarea celor mai bune decizii. În acest caz, sesiunile de coaching îți vin în ajutor pentru a înainta pe un traseu formidabil spre succes. Câștig și relaxare într-un singur loc, cu MHD Consulting!

I. Combate Situațiile Stresante Împreună cu un Coach!

În foarte multe cazuri, acest aspect este văzut drept o cheltuială inutilă. Nu fi unul din cei neinformați, observă că un ajutor în plus de la o persoana specializata te va ajuta să găsești calea optimă spre dezvoltarea ta holistică.

Poți apela la un coach pentru a afla ce fel de abordare ți se potrivește, din ce unghi de vedere să observi problematica, sau când anume ai nevoie de ajutor în a găsi calea pe care sa o urmezi. Privește-l pe acesta ca pe un stâlp de sprijin pe traseul dezvoltării tale.

Important este ca ceea ce îți dorești, să ți se și potrivească, respectiv sa fie realizabil. Coach-ul are răspunsurile la fiecare întrebare sau nelamurire pe care o ai, cu ajutorul său, poți avea toată încrederea să mergi înainte spre obiectivele tale știind că cineva e acolo în spate, precum o plasă de siguranță.

De ce coaching?

  • Te sprijină în lupta pentru combaterea obstacolelor și piedicilor, ridicându-ți stima de sine. Vei reuși acest lucru prin faptul că acesta, te ajută să te înțelegi pe tine însuți și să te accepți prin realizarea unui “plan de bătaie” în vederea obiectivelor tale;
  • Experiența și cunoștințele vaste în diverse domenii de activitate, îi oferă coach-ului resursele și pârghiile necesare pentru analiza și recomandările pe care ți le va oferi în procesul de redescoperire a ta;
  • Coach-ul cunoaște deja majoritatea problemelor cu care te confrunți, el venind de multe ori din aceeași zonă din care vii și tu, fapt care îi oferă o înțelegere infinit mai mare față de cineva care este pregătit teoretic însă nu are sub nicio formă  background-ul experiențelor -necesar;

II. Sfaturile Coach-ului, întrebări constructive care te ajută să-ți găsești singur răspunsurile!

De cele mai multe ori, din exterior se vede totul mai clar, așadar, o a doua părere și sfaturile ulterioare cu care aceasta vine, nu strica nimanui. Întrebările coach-ului trebuiesc luate de cele mai multe ori asemenea unor “tips and tricks”, mereu la îndemână și ușor de pus în aplicare, în orice moment, pentru a te ajuta să-ți regăsești direcția potrivită pentru țelul final.

Când ești atât de afundat în problemele și greutățile tale, e greu să le privești din exterior, din alt unghi de vedere, ceea ce face rezolvarea acestora mult mai dificilă. În urma unor schimburi de întrebări și răspunsuri, se va putea realiza un plan bine stabilit pentru a-ți atinge obiectivele.

III. Cum te Ajuta Coaching-ul? Numai Avantaje!

Majoritatea ne întrebăm dacă este chiar necesară investiția într-o sesiune de coaching, însă prea puțini ne focusăm atenția asupra motivelor reale și a beneficiilor aplicabile pe care le au ședințele de coaching. Ce fac ceilalți și tu nu reușești? De ce sa nu te ocupi tu în continuare de “tine” și să lași pe altcineva să intervină în “bucătăria ta internă”?

După cum am sustinut si anterior, coach-ul are mereu răspunsurile necesare la îndemână, astfel:

  • Coach-ul trece până dincolo de barierele ierarhiei, mai exact, orice tensiune în raport cu clientul este automat anulată de faptul că aceste este orientat strict spre a-ți ghida drumul spre succesul pe care ți-l propui;
  • După cum am menționat anterior, valoarea coach-ului vine din experiența și cunoștințele vaste pe care acesta le-a dobândit de-a lungul carierei și de-a lungul experienței de viață.

Concluzionând, nu strică niciodată -ba chiar este recomandat- sa optezi pentru câteva ședințe de coaching. Indiferent de vârsta pe care o ai și de locul în care te afli în viață, mereu ai nevoie de un pic de ajutor și nu îți dai seama.

𝗣𝗼𝗮𝘁𝗲 𝗰𝗮̆ 𝘁𝗼𝗮𝘁𝗲 𝗮𝘀𝘁𝗲𝗮 𝗻𝘂 𝘁𝗲-𝗮𝘂 𝗰𝗼𝗻𝘃𝗶𝗻𝘀, 𝘀𝗮𝘂 𝗽𝗼𝗮𝘁𝗲 𝗰𝗮̆ 𝘁𝗼𝘁 𝗻𝘂 𝗮𝗶 𝗴𝗮̆𝘀𝗶𝘁 𝗰𝗲𝗲𝗮 𝗰𝗲 𝗮𝗶 𝗻𝗲𝘃𝗼𝗶𝗲. 

𝗡𝘂 𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗯𝗹𝗲𝗺𝗮̆, 𝘁𝗿𝗶𝗺𝗶𝘁𝗲-𝗻𝗲 𝘂𝗻 𝗲-𝗺𝗮𝗶𝗹 𝗹𝗮 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁@𝗺𝗵𝗱-𝗰𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝘁𝗶𝗻𝗴.𝗿𝗼, 𝘀𝗮𝘂 𝘀𝘂𝗻𝗮̆-𝗻𝗲 𝗹𝗮 +𝟰𝟬 𝟳𝟯𝟭 𝟯𝟯𝟯𝟴𝟯𝟯, 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗮̆ 𝗶̂𝗻𝗰𝗮̆ 𝗺𝗮𝗶 𝗮𝘃𝗲𝗺 𝗰𝗮̂𝘁̦𝗶𝘃𝗮 𝗮𝘀̦𝗶 𝗶̂𝗻 𝗺𝗮̂𝗻𝗲𝗰𝗮̆.

𝗦𝗽𝗼𝗿 𝗶̂𝗻 𝘁𝗼𝗮𝘁𝗲,

𝗘𝗰𝗵𝗶𝗽𝗮 𝗠𝗛𝗗.

 

Înscrie-te la Newsletter

Abonează-te pentru a fi la curent cu toate noutățile și activitățile noastre!

Promitem că nu îți vom face spam.

You have Successfully Subscribed!

Dă un share!

Distribuie articolul prietenilor tăi. Informația ar putea fi utilă și altcuiva!

Acest website foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Continuarea navigării acestui website presupune acceptarea automată a acestor termeni!
Am înțeles.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/mhdconsult/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279