Te ajung problemele din spate? Nu te simți împlinit fără anumite persoane sau la locul de muncă? Ai dori să te destăinui cuiva, dar încă nu ai găsit persoana potrivită? Te-ai închis în tine? Nimic nu mai merge cum obișnuia odată? Încă nu înțelegi unde ai greșit sau motivul pentru care se întâmplă toate acestea? 

Ei bine viața în sine este un ciclu complex, recomandându-se cu strictețe autocunoașterea și căutarea liniștii interioare prin diverse metode.

Ce dorim să-ți transmitem prin acest articol? Este faptul că uneori simțim cum puterile ne părăsesc și avem nevoie de ajutor. Acel sprijin din partea unei persoane, acompaniat de diverse circumstanțe și lucruri binefăcătoare. 

Cum te putem ajuta? Coaching-ul este o metodă interesantă de a asculta, înțelege și sfătui un individ sau, la nevoie, un grup de indivizi. Ținem aproape și ne dorim ca succesul personal și profesional al persoanei în cauză să domine viața sa. 

Obiectivele articolului sunt următoarele:

 

  • Recunoașterea stării de sine, conștientizarea și echilibrarea ei;

  • Apelează la ajutor, haide la o ședință de coaching;

  • Identificarea importanței coaching-ului în viața ta de zi cu zi;

  • Înflorirea ta drept o ființă rațională, sentimentală și socială prin coaching;

Coaching-ul și Minunile din Spatele unei Ședințe

 

Începem prin a-ți spune: “Nu te teme să fii frumos, să fii TU!”!

O ședință de coaching, și viața ta parcă prinde contur și sens. Începi să o înțelegi, să iei decizii, să o planifici benefic ție, dar și celor din jurul tău. Odată cu fericirea ta, va crește și cea a celor apropiați, deoarece vei ști încotro să o apuci pe drumul vieții, vei reuși să prinzi acel fir roșu prin care ții momentele și persoanele în armonie cu tine.

Simți că renaști, vei observa cum înflorești, TU, ființă emotivă și sentimentală, vei acționa optim pentru a-ți întreține și crește bucuria. Vei cunoaște drumuri noi, metode noi și vei clădi un loc al tău plin de voie bună.

Îți dorești iubire? Prima dată învață să te iubești pe tine pentru a iubi pe altcineva. Învață sentimentul, doar atunci vei cunoaște adevărata sa valoare și frumusețe. Învață să te arăți, să fi tu, acel om rațional, sentimental și social, un om frumos fără de care nu s-ar putea trăi. Oferă ceea ce îți dorești să ți se ofere, poartă-te cum îți dorești ca alții să se poarte cu tine, iubește cum îți dorești și tu, la rândul tău, să fi iubit.

Învățarea, un alt aspect fundamental în urma ședinței de coaching, vei realiza unde te situezi prin prismă profesională. Întrebarea fiind următoarea: “Ce-ți dorești să ai: o carieră, sau un business?”.

Pornind de la obiectivul fiecărei ședințe: “Creștem împreună”, ne dorim să cunoști versiunea ta evoluată, mult mai înțeleaptă, cu o sete de provocări în viață. De asemenea, vei învăța cum să le recunoști, ierarhizezi, gestionezi, analizezi și, în final, să le rezolvi, pentru a mai pune o petală în floarea vieții. 

 

 

Deși floarea vieții s-a dezvoltat în interiorul tău încă de la vârste fragede, vei ști că este completă odată cu alegerea de a veni, povesti și clarifica aspecte ale vieții tale în cadrul unei ședințe de coaching, într-un ambient confortabil și liniștit, unde să râdem, să plângem și să “creștem împreună”.

Te poți programa la o ședință de coaching la MHD Consulting, iar dacă dorești mai multe informații despre acest serviciu sau eventuală ofertă, trimite-ne un e-mail la contact@mhd-consulting.ro, sau sună-ne la +40-731-333833, pentru că mai avem câțiva ași în mânecă.

Spor în toate,
Echipa MHD.

 

Înscrie-te la Newsletter

Abonează-te pentru a fi la curent cu toate noutățile și activitățile noastre!

Promitem că nu îți vom face spam.

You have Successfully Subscribed!

Dă un share!

Distribuie articolul prietenilor tăi. Informația ar putea fi utilă și altcuiva!

Acest website foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Continuarea navigării acestui website presupune acceptarea automată a acestor termeni!
Am înțeles.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/mhdconsult/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279